Varavslutning18

Våravslutning 2018

 

Move 2 Dance presenterar 

 

En KRAFTfull dansföreställning-

 

 

’WE GOT THE POWER’

 

 

Uppsala Stadsteater, 2-3 juni

 

Här nedan kan du läsa om vilka som uppträder NÄR, HUR du köper biljetter och VAD ni behöver tänka på mm. 

 

 

 

 

 

 

Tack för att du kommer att kolla in all info! Vi uppskattar att ni gör ert yttersta för att se till att alla dansare infinner sig på sina samlingstider! Vi lovar att göra vårt allra bästa för att hålla tiderna från vårt håll och se till att alla får en bra upplevelse.

De yngsta eleverna uppträder på söndagen. Alla andra får framföra sina danser två gånger, en gång på lördagen och en gång på söndagen. Det enda som skiljer föreställningarna åt är alltså att de yngsta inte är med på lördagen.

 

 

 

 

NÄR

 

Lördag 2/6 kl 16:00

 

Medverkande; 

alla grupper UTOM: 

Dansmix 08-10 (tisdagar kl 17:20)

Dansmix 10-11 (söndagar kl 14:15)

Barndans (söndagar kl 15:05) 

Förberedande Balett (söndagar kl 15:55)

 

Söndag 3/6 kl 13:00

 

Medverkande: 

Samtliga M2Ds dansgrupper!

 

 

 

 

HUR

 

Biljetter:

 

Kan ni köpa redan nu via Uppsala Stadsteater! 

 

https://uppsalastadsteater.se/kalender/

 

Scrolla ner till vald föreställning (OBS! Det stämmer att det även står Ekeby Dansstudio, det är för att vi samarbetar med dem kring föreställningarna. Var dock noga med att välja en av dem som även heter ’MOVE 2 DANCE’)

 

Priser:*

Vuxna: 170:-

Barn 4-19 år: 90:-

Barn 0-4 år: gratis, men teatern tar ut en serviceavgift på 20 kr.

 

 

 

 

VAD

 

Vi är glada att vi lyckats få igenom två föreställningar i år! Så att ingen familj ska bli utan biljett (det var på håret förra året!) och för att eleverna ska få chansen att showa mer!

Ha gärna i åtanke att dansarna behöver varandra i sina danser. Vi ber er alltså att låta barnen/ungdomarna vara med i båda föreställningarna även om ni föräldrar endast tittar på en. Båda föreställningarna är lika viktiga!

 

Samlingstider

 

Till vänster om stora entrén finns en dörr. Där samlas de medverkande gruppvis på utsatt tid. De ’checkar in’ på teatern tillsammans och sedan behåller vi dem tills föreställningen är slut.

Alla kommer snart att få ett mail med ännu mer precis tid för samling. I det mailet kommer det även att stå vad de ska ha på sig.

 

 

Lördag 2/6

 

1200-1300 Samling

1300-1530 Repetition

1545-1600 Publikinsläpp

1600-1730 Föreställning

 

 

Söndag 3/6

 

1000-1200 Samling

1230-1250 Publikinsläpp

1300-1430 Föreställning

 

 

VAD ska dansarna ha med sig?

 

-Kläderna de ska dansa i.

-Matsäck

-Vattenflaska

 

 

 

 

*Ett litet OBS :)

Nu kanske, men bara kanske, några av er tänker; Va?! Det är ju mitt barn som ska dansa! Borde inte jag få gå gratis som VIP!?! Det där är för dyrt! 

Det får man ju såklart tänka om man vill, och det går såklart bra att titta förbi på sista danslektionen för att se vad eleverna tränat på om man känner för det istället. Ska ditt barn inte delta - meddela läraren så snart som möjligt!

Men. Ber er ha i åtanke att det ni betalar för (förutom en underhållande, minnesvärd föreställning - bättre än bio!) är en alldeles speciell upplevelse för era barn som får stå på en fin och stor scén med bra ljud, ljus och övrig teknik. Det blir en 'på-riktigt-känsla' som för många är höjdpunkten på hela året. Vi går alltid back på detta då det kostar fantastiskt mycket pengar att hyra teatern, men tycker det är värt det ändå. Så ta hemskt gärna med både mormor, farfar, grannen och kompisen!

 

Vi är så glada över att ni gör det möjligt för era barn! 

 

 

Tack & varmt välkomna!